Locatie: Wiskundegebouw april 2018

3 april 2018 - Symposium

Locatie: Wiskundegebouw

Ter ere van het 140 jarig bestaan van Ceres zal er 3 april een symposium georganiseerd worden die in het teken staat van de stad van de toekomst.

Locatie: Evoluon Eindhoven april 2018

21 april 2018 - Lustrum Gala

Locatie: Evoluon Eindhoven

Na 5 jaar is het weer zo ver, het befaamde Lustrumgala! Het zal grootser & spectaculairder zijn dan ooit. Een gala voor niet alleen huidig Leden maar ook Bu-Leden zijn van harte welkom om zich weer student te voelen op dit Lustrumgala.

Locatie: Kroeg mei 2018

17 mei 2018 - Uitreiking Herinneringsboek

Locatie: Kroeg

Twee jaar lang is er gewerkt aan het ophalen van herinneringen, bezoeken van reünies en het verzamelen van 140 jaar verhalen. Op dit feest is het dan eindelijk zo ver dat dit boek vol bloed zweet en tranen bekend worden gemaakt aan jullie allen.

Startlocatie: Hotel de Wageningsche Berg mei 2018

20 mei 2018 - Lustrum Rally

Startlocatie: Hotel de Wageningsche Berg

Heb je altijd al met iemand van je Jaarclub, Gezelschap, Huis of gewoon een vriend of familielid, willen meedoen aan een rally? Heb jij een brullende klassieker of een speciale auto in de schuur staan? Dan is dit je kans!

Locatie: Kroeg mei 2018

30 mei 2018 - Bedrijvenmarkt XXL

Locatie: Kroeg

Bent u bijna klaar met uw studie en op zoek naar een stage? Of wilt u zich oriënteren op de verschillende takken die het bedrijfsleven u biedt? Kom dan naar de bedrijvenmarkt XXL in samenwerking met de Career and Business Club Wageningen!

Locatie: Kroeg juni 2018

21 juni 2018 - Uitreiking Lustrum Album

Locatie: Kroeg

Deze avond worden alle Lustrumnummers door de enige echte Lustrumband live opgevoerd. Dus ben jij ook benieuwd naar alle hitjes? Schroom dan vooral niet om de laatste feestelijke avond mee te pakken voordat het Lustrum begint!

06 juli 2018 - Aftelfeest

Kroeg

Een paar uur voor de opening van het XXVIII Lustrum ‘In het Elysion’ is het moment daar om met iedereen af te tellen naar het Lustrum. Zorg dat je er bij bent want om 00.00 zal er een cadeau van de LuCo klaar staan!

Wageningen juli 2018

07 juli 2018 - Openingsdag – Reünistendag

Wageningen

Deze dag zal in het teken staan van onze Reünisten. Via een intocht door Wageningen, met de focus op het verleden en de toekomst, zullen we terecht komen in de Grote kerk op de Markt.

8 juli 2018 - Familiedag

Lustrumterrein

Je beleeft op de Kroeg de tijd van je leven, maar naast de ouderdag is er eigenlijk geen mogelijkheid om te laten zien wat je hier allemaal uitvoert. Neem je ouders, broertjes, zusjes of zelfs je grootouders mee naar de Familiedag en laat zien hoe jij je studententijd beleeft!

8 juli 2018 - Intercorporale I

Lustrumterrein

De eerste editie van één van de twee grootste feesten van het Lustrum.

10 juli 2018 - Chilldag

Lustrumterrein

Na de afgelopen drukke dagen is het vandaag tijd voor een relaxte dag. Er zal genoeg te doen zijn om je brakheid te verminderen en plekken waar je je hongerige, brakke maag kunt vullen.

09 juli 2018 - Kroegjool

Kroeg

Dit is niet zomaar een Kroegjool, maar het zal grootser worden uitgepakt dan ooit om te laten zien wat we al 140 jaar doen, het bespelen van de grootste speeltuin van Nederland.

Extern juli 2018

11 juli 2018 - Ongemengde dag

Extern

Verlangt u ook weleens naar de tijden voor 1970? Dan is vandaag uw dag! Deze dag staat in het teken van het zijn met uw eigen geslacht en een daar bij horende activiteit, om de dag af te sluiten met een gezamenlijke borrel.

Geheim juli 2018

12 juli 2018 - Geheime dag

Geheim

Een dag die tot op 12 juli geheim zal blijven, vol verassingen en activiteiten. Ga het avontuur aan!

12 juli 2018 - Intercorporale II

Lustrumterrein

De tweede editie van de Intercorporalen! Neem voorafgaand aan de Intercorporale II je VVV’tjes mee naar de VVV-borrel om alvast in de sferen te komen.

Wageningen juli 2018

13 juli 2018 - Maatschappelijke dag

Wageningen

We genieten van de gastvrijheid die Wageningen ons biedt en voelen ons thuis in deze stad. Deze dag staat dan ook in het teken van het teruggeven aan de maatschappij, door iets te organiseren voor de inwoners van Wageningen.

• 14&15
    Buitenland juli 2018

14&15 juli 2018 - Lustrumweekend

Buitenland

Tijdens het tweede weekend van het Lustrum staat er een activiteit op het programma die u nooit voor mogelijk heeft gehouden, maar de Lustrumweekendcommissie heeft het voor elkaar gekregen: we zullen dit weekend met meer dan zeshonderd man een weekend ertussenuit gaan!

Extern juli 2018

16 juli 2018 - Poep-chique dag

Extern

Deze dag staat in het teken van, jawel, overdadige weelde. Deze dag kan en mag alles! Denk poepel, paarden, oesters, mannen in pak en vrouwen in jurkje en je hebt de sfeer van deze dag te pakken!

17 juli 2018 - Slotfeest

Kroeg

De finale knaller! Om toch nog niet helemaal met een katerig gevoel wakker te worden omdat het alweer de laatste dag is, zorgen wij ervoor dat de Vereniging deze avond voor de laatste keer is omgetoverd tot het Elysion.