Herinneringen

Wanneer men een Lustrum viert, roept dit herinneringen op. Herinneringen verbonden aan de feesten, de mensen en het reilen en zeilen van de Vereniging.

De Commissie van het Herinneringsboek anticipeert hierop, en heeft zich ingezet voor het bundelen van talloze herinneringen die verschillende (oud)-Leden van onze Vereniging met zich meedragen. De uitreiking van het Herinneringsboek zal plaatsvinden op 17 mei.

Om deze Herinneringen én het Lustrumgevoel nog meer vorm te geven, hebben de Lustrumcommissie, het Herinneringsboek en de Fifo de handen ineengeslagen om een Kroegdocumentaire te ontwikkelen. Deze Kroegdocumentaire bestaat uit een zevental korte afleveringen waarin (oud)-Leden een spraakmakend verhaal vertellen over onze mooie Vereniging. Deze afleveringen zullen één voor één worden gepubliceerd.

Uiteraard is de productie van deze documentaire nooit mogelijk geweest zonder onze (oud)-Leden in de hoofdrol. Vandaar onze speciale dank aan:

Frédérique Six,
Pien de Ruig,