• 3
  Locatie: Wiskundegebouw april 2018

  3 april 2018 - Symposium

  Locatie: Wiskundegebouw

  Ter ere van het 140 jarig bestaan van Ceres zal er 3 april een symposium georganiseerd worden die in het teken staat van de stad van de toekomst.

 • 21
  Locatie: Evoluon Eindhoven april 2018

  21 april 2018 - Lustrum Gala

  Locatie: Evoluon Eindhoven

  Na 5 jaar is het weer zo ver, het befaamde Lustrumgala! Het zal grootser & spectaculairder zijn dan ooit. Een gala voor niet alleen huidig Leden maar ook Bu-Leden zijn van harte welkom om zich weer student te voelen op dit Lustrumgala.

 • 17
  Locatie: Kroeg mei 2018

  17 mei 2018 - Uitreiking Herinneringsboek

  Locatie: Kroeg

  Twee jaar lang is er gewerkt aan het ophalen van herinneringen, bezoeken van reünies en het verzamelen van 140 jaar verhalen. Op dit feest is het dan eindelijk zo ver dat dit boek vol bloed zweet en tranen bekend worden gemaakt aan jullie allen.

 • 20
  Startlocatie: Hotel de Wageningsche Berg mei 2018

  20 mei 2018 - Lustrum Rally

  Startlocatie: Hotel de Wageningsche Berg

  Heb je altijd al met iemand van je Jaarclub, Gezelschap, Huis of gewoon een vriend of familielid, willen meedoen aan een rally? Heb jij een brullende klassieker of een speciale auto in de schuur staan? Dan is dit je kans!

 • 30
  Locatie: Kroeg mei 2018

  30 mei 2018 - Bedrijvenmarkt XXL

  Locatie: Kroeg

  Bent u bijna klaar met uw studie en op zoek naar een stage? Of wilt u zich oriënteren op de verschillende takken die het bedrijfsleven u biedt? Kom dan naar de bedrijvenmarkt XXL in samenwerking met de Career and Business Club Wageningen!

 • 21
  Locatie: Kroeg juni 2018

  21 juni 2018 - Uitreiking Lustrum Album

  Locatie: Kroeg

  Deze avond worden alle Lustrumnummers door de enige echte Lustrumband live opgevoerd. Dus ben jij ook benieuwd naar alle hitjes? Schroom dan vooral niet om de laatste feestelijke avond mee te pakken voordat het Lustrum begint!